Vacature: assistent-scheidsrechter Victoria Boys H1

5 maart 2021 17:45


Victoria Boys is voor volgend seizoen 2021/2022 op zoek naar een gemotiveerde assistent-scheidsrechter voor het 1e elftal op de zondag.

Het 1e elftal komt uit in de 4e klasse. Als grensrechter vervul je een belangrijke rol binnen deze gretige groep. Je bent nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal en dat maakt de functie uitdagend en interessant. De afgelopen seizoenen strijden de mannen voor promotie en komend jaar willen we wederom vol voor promotie gaan, en de rol van assistent-scheidsrechter is daarbij een essentiële.

Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van onze 1e selectie, laat het ons dan weten! Als grensrechter heb je goede kennis van de voetbalspelregels en een redelijke conditie en een bepalende rol langs de lijn. Jij bent soms de enige die iets heeft waargenomen. Er wordt van jou verwacht om op een goede manier samen te werken met de scheidsrechter.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken voor deze functie of heb je vragen, neem dan contact op met onze technische commissie: Jan Hendriks en/of Berry Berenschot

 

Delen

Lees meer over:
heren 1 scheidsrechter

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!