Hierbij publiceren wij de voorlopige teamindeling voor het seizoen 2021/2022.

10 juni 2021 23:45


Dit is het resultaat van uitgebreide gesprekken en terugkoppelingen met de jeugdtrainers van afgelopen seizoen en het komende.

Deze indeling heeft als primaire oogmerk om de jeugdteams qua indeling op de juiste manier aan te melden bij de KNVB.

Het is nog mogelijk dat er individuele verschuivingen plaatsvinden. Volgend op mutaties in de zomerperiode, selectietrainingen etc.

Wij zien enorm uit naar het volgende seizoen, waarin we hopelijk weer écht kunnen voetballen en van de vereniging kunnen genieten.

 Mocht deze indeling toch vragen oproepen, zullen wij als TC Jeugd dinsdagavond 15 juni tussen 20:00 en 21:30 aanwezig zijn bij Victoria Boys voor een inloopavond.

Wanneer het voor u niet mogelijk is hier aanwezig te zijn, kunnen eventuele vragen ook gestuurd worden naar tcjeugd@victoria-boys.nl

 Rest ons nog deze gelegenheid te nemen om een waanzinnig compliment uit te delen aan de jeugdtrainers en -begeleiding, maar ook onze jeugdspelers.

Het onvermoeibare enthousiasme om met elkaar de schouders eronder te houden en zo goed de maatregelen het toe lieten, te blijven trainen en van het spel te genieten was geweldig de afgelopen periode.

Wij zijn er van overtuigd dat we ons karakter als VB jeugd op een perfecte manier hebben laten zien en zo nog sterker uit deze periode zijn gekomen dan durven hopen.

Daarvoor ontzettend diep de Oranje-Zwart-Witte hoed af. Klasse!

En nu door naar het volgende seizoen!

Met vriendelijke groet,

 Tom van der Vlugt
TC Jeugd Victoria Boys

Bekijk hier de >>> Teamindeling seizoen 2021-2022

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!