Heren 1: Verslag van wedstrijd 2

8 juli 2021 22:15


Dinsdagavond speelde heren 1 zijn 2e oefenwedstrijd. Wederom tegen een o23 team. Dit keer het o23 van CSV Apeldoorn. Weer een grote club met heel veel leden en daardoor heel veel talent in hun gelederen.

We speelden weer in het nieuwe systeem. Ik ga dat systeem hier natuurlijk niet neer zetten of uitschrijven. Je komt maar kijken om het te ontdekken. We gaan je niet van tevoren al wijzer maken. De 1e helft was gezien het nieuwe systeem nog alleszins acceptabel. Je komt door een mooie goal op voorsprong, en het plan is om nooit namen te noemen, maar als je 2 jaar aan het revalideren bent is het best lekker om te zeggen: Jasper kapte zijn man mooi uit en schoot raak in de lange hoek. Lekker Jappie Helaas konden we niet lang van deze voorsprong genieten. Na ongeveer een minuut of 7 lag de bal achter de keeper van VB en werd zo een ruststand bereikt van 1-1

Lees hier:  het vorige wedstrijdverslag.

In de 2e helft met enkele frisse jongens, die ook aan spelen moeten toe komen, ze hebben door corona al lang genoeg moeten wachtten, werd het een stuk minder. Mwaa, eigenlijk was het gewoon slecht, ook daar hoeven we niet om heen te draaien. Veel foute keuzes, slechte ballen (binnen 5 minuten na rust werden er gewoon 3 over de zijlijn gepeerd) en onnodig balverlies, gingen vooraf aan een 3-1 nederlaag. En dat is jammer. Eigenlijk doen we ons net als in de 1e wedstrijd te kort. Zo goed beginnen in een nieuw systeem, dat is gewoon knap. Zo lekker voetballen, en dan zo een draak van een 2e helft er achteraan. Maar positief zijn brengt altijd meer dan negatief zijn, dus we gaan verder werken aan de dingen die wel goed gingen en we gaan de mindere dingen verbeteren.  Donderdag 15-07-2021 spelen we tegen SV Twello.  Thuis om 20.00 uur. SV Twello, de club van oud-Victoriaan Harold D. Komt dat zien, komt dat zien.  

Namens VB1 gegroet.    

 

Delen

Lees meer over:
heren 1 victoria boys

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!