Kearo Bakfietsen sponsort 10 nieuwe Derby Star ballen aan de Mini pups!

Kearo Bakfietsen sponsort 10 nieuwe Derby Star ballen aan de Mini pups!

25 september 2018 17:00


We zijn hartstikke blij met de inbreng van Kearo Bakfietsen aan de Mini pups. Kearo Bakfietsen is één van de belangrijke schakels die sinds februari 2018 een tweetal doelen heeft gesponsord aan de Mini League. En nu ook nog 10 nieuwe ballen!

De Mini League speelt zich af in de regio Apeldoorn en richt zich op kinderen (jongens en meisjes) van 5 en 6 jaar die voor het eerst kennis maken met het voetbalspel.
Deze competitie speelt zich iedere week af op een andere locatie binnen Apeldoorn, deze (mobiele) doelen reizen dan ook mee als een soort Tourbeurt.

Als vaste toeschouwer van de Mini League vond Kearo Bakfietsen dat de wedstrijdballen nogal gedateerd zijn en dat deze ballen aan vervanging toe zijn. Vandaar dat hij 10 wedstrijd (traning) ballen heeft gesponsord aan de Mini pups van Victoria Boys.

We zijn Kearo Bakfietsen hartstikke dankbaar en hopen dat onze Mini pups hierdoor weer een jaar lang plezier kunnen beleven aan het mooiste spel dat er is : Voetbal!Meer informatie over Kearo bakfietsen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!