Reclameborden Bisterbosch Makelaardij en Bisterbosch Financieel volledig vernieuwd

Reclameborden Bisterbosch Makelaardij en Bisterbosch Financieel volledig vernieuwd

28 september 2018 9:45


Hans Bisterbosch is al jaren betrokken bij Victoria Boys. Hij is begonnen als E pupil en heeft ook de gehele D afdeling doorlopen. Naast het voetbal had Hans ook nog een andere passie: Tennis....

Deze passie heeft hij dan ook serieus opgepakt en daarom is hij gestopt met voetballen.

Maar desondanks heeft hij zijn jeugdliefde Victoria Boys nooit links laten liggen en is hij al jaren lang betrokken d.m.v. het sponsoren van twee reclameborden op ons hoofdveld !

Daarnaast is zijn zoon Stef momenteel nog steeds spelend lid bij zondag Heren 3 en heeft zijn andere zoon Chiel heeft het tot de A junioren volgehouden.

Bisterbosch Makelaardij
Sinds 1968 is Hans Bisterbosch Makelaardij gestart aan de Jachtlaan en heeft de Makelaardij zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de grotere kantoren in de regio.

Medio april 2008 is Bisterbosch Makelaardij verhuisd naar een representatief kantoorpand aan de nabij gelegen Jacob Catslaan (voorheen het Rabobank gebouw).

Betrouwbaar, deskundig en onafhankelijk, daar staat Bisterbosch voor.
Een kantoor met een duidelijke eigen identiteit, jarenlange ervaring en gedegen kennis van de woningmarkt. Met oog voor detail, adviseert Bisterbosch u graag over aankoop, verkoop, taxaties of bedrijfsonroerend goed. Daarnaast is Bisterbosch gespecialiseerd in financiële advisering.

Bent u op zoek naar een mooie woning? of wilt u graag financieel advies?

Raadpleeg de website en je word doorverwezen.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!