Nieuw leven in het scorebord op het hoofdveld!

Nieuw leven in het scorebord op het hoofdveld!

2 oktober 2018 11:00


Zoals menig Victoriaan weet zijn we enige tijd geleden in het nieuws geweest doordat wij nog op nostalgische wijze werken met een ouderwets scorebord! De meeste voetbalverenigingen werken tegenwoordig met een elektronisch scorebord.

Ieder weekend wanneer Victoria Boys heren 1 thuis speelt is Bert Buitink verantwoordelijk voor het bijhouden van de stand tijdens de wedstrijd.

Nadat het scorebord al enige tijd toe was aan vervanging hebben we dit op vrijdag 28 september eindelijk kunnen realiseren! We hebben samen met De Bie reclame gekozen voor een tijdloos ontwerp. Daarnaast was de Bie bereid om ons voor een minimaal bedrag te factureren.

Harry Bulten van Burena Holding B.V. heeft voor een de financiële injectie gezorgd zodat we toch uiteindelijk het scorebord hebben kunnen realiseren.

We zijn beide bedrijven dan ook erg dankbaar !

Nu het hoofdveld voorzien is van een mooi scorebord voor heren 1 vond onze clubliefhebber Henk van de Waardt dat er ook een scorebord moest komen voor dames 1 op het kunstgrasveld. Dit heeft hij dan ook binnen enkele minuten geregeld en dit scorebord zal binnen een paar weken dan ook zichtbaar zijn op het kunstgrasveld.

We zijn alle partijen dan ook erg dankbaar voor hun bijdrage .

Nou moet Martijn Jongbloed met zijn ambitieuze en talentvolle ploeg ervoor zorgen dat Bert het flink druk krijgt iedere thuiswedstrijd !


sponsorcommissievictoriaboys@gmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!