Klein Optiek voorziet heel Victoria Boys van Bidons

Klein Optiek voorziet heel Victoria Boys van Bidons

9 november 2018 19:15


Johannes Veldhoen van Klein Optiek en Optometrie is al ongeveer 6 jaar sponsor bij Victoria Boys. Via Huub Verduyn is hij in aanraking gekomen met Victoria Boys en heeft hij sindsdien een reclamebord hangen langs ons hoofdveld.

Na al die jaren is hij Victoria Boys trouw gebleven en als extraatje voorziet hij vanaf november ieder spelend lid van een bidon !

Heren 1, Dames 1 en de pupillen teams die afgelopen weekend een thuiswedstrijd hebben gespeeld zijn al voorzien van de bidon. In de aankomende weekenden zullen de overige teams ook van deze bidon voorzien worden!

Mochten jullie in staat zijn om een mooie team foto of actiefoto met bidon kunnen maken zouden we dit erg op prijs stellen ! Dan kunnen we dit terug koppelen aan de sponsor.Wie is Klein Optiek
Klein Optiek is in 1982 opgericht door Hans Klein. Johannes is in 2007 verhuisd van Friesland naar Apeldoorn met het idee om de winkel over te gaan nemen. Hij is eerst in loondienst komen werken en in januari 2009 was het dan eindelijk zover. Johannes heeft de zaak overgenomen en is in een ander pand begonnen.

Omdat de zaken erg goed liepen is hij in 2011 in een nieuw pand terecht gekomen tegenover de Charly op de Eglantier. Daarna is Klein Optiek maar blijven groeien en daarom is de zaak in 2016 wederom verhuisd naar een nieuw pand waar ze momenteel zitten, in de Eglantier 501. Al deze verhuizingen spreken wel uit hoe ambitieus Klein Optiek is !

Naast zijn zaak is Johannes een groot voorstander van sport, de 3 dochters van Johannes spelen daarom ook niet voor niets Hockey bij AHMC.

In de moderne tijd zitten kinderen vaak op hun iPad, hebben kinderen al op vroege leeftijd een smartphone en ga zo maar door. Door dit probleem zie je een flinke stijging in de min-sterkte (myopie) van de ogen. Daarom word er ook aangeraden dat kinderen minimaal 2 uur per dag buiten spelen, zo worden de ogen getraind d.m.v. het daglicht. In 2050 word er verwacht dat 50% van de mens last heeft van myopie. Probeer ieder kind daarom te stimuleren om weer ouderwets 'buiten te gaan spelen'.

Johannes vind het ook belangrijk dat je iets voor een ander betekent in dit leven. Daarom is hij afgelopen jaar een mooi project gestart in Albanië. Het is een minder bedeeld land en daarom vond Johannes dat hij iets moest betekenen voor de mensen in deze armoede.

Hij heeft samen met zijn team 160 mensen onderzocht en heeft hij 100 mensen kunnen voorzien van een bril waar nodig is. Wegens groot succes is zijn voornemen dan ook om volgend jaar weer een bezoek te brengen in Albanië.

Vanuit Victoria Boys zullen we dit soort maatschappelijke projecten dan ook altijd toejuichen !

Ik raad u aan om eens langs te gaan in de winkel, de winkel is namelijk bekroond in de top 10 mooiste opticiens binnen Nederland ! Dit is dus zeker de moeite waard.

Mocht u meer informatie willen klikt u op het logo van Klein Optiek en gaat u naar de website. 

sponsorcommissievictoriaboys@gmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!