JO19-1 loopt er weer strak bij door Feestgemak

JO19-1 loopt er weer strak bij door Feestgemak

19 november 2018 7:45


Enkele weken geleden ben ik benaderd door Joppe Pranger omdat hij graag iets zou willen betekenen voor onze vereniging in de vorm van sponsoring. Joppe is de eigenaar van Feestgemak en zoals veel van jullie weten speler van het eerste elftal van Victoria Boys. We zijn in gesprek geraakt en toen werden de plannen duidelijk. JO19-1 voorzien van schitterende presentatie polo's !

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de presentatiepolo's konden officieel uitgereikt worden aan de spelers en staf. Hier zijn dan ook de nodige voorbereidingen voor getroffen ! Vanuit feestgemak zijn er heerlijke warme en koude hapjes verzorgd, stond er een borrel klaar nadat JO19-1 Warnsveldse Boys met 4-1 van de mat heeft gespeeld. En heeft Feestgemak zich 'officieel' kunnen voorstellen als sponsor d.m.v. van een puike presentatie.
    

Wie is Feestgemak ?
'Feestgemak is een horecaprojectbureau met vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in het uitlenen van gastvrij en professioneel horecapersoneel. We werken met een team van zo'n 100 jongeren uit de regio. Dagelijks worden zij ingezet bij cateraars, hotels, restaurants en evenementen. Bedrijven als: Van der Valk Hotel de Cantharel, Gigant, Het Nederlands Openlucht Museum, Orpheus en Ribhouse Texas zijn bijvoorbeeld bekende klanten van ons.' Aldus Joppe, die erg enthousiast is over de nieuwe samenwerking.

Waarom Victoria Boys JO19-1?
'Sinds ik twee jaar geleden bij Victoria Boys ben komen voetballen voel ik me hier heel erg thuis. Ik wist dan ook al snel dat ik graag iets terug wou doen voor de club. De keuze om juist voor een jeugdelftal te gaan is voor ons een hele logische. Binnen Feestgemak zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega's: jonge sociale mensen die graag werken met mensen en niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken. We werken voornamelijk met scholieren en studenten in de vorm van bijbanen. Dit sloot natuurlijk perfect aan bij het oudste jeugdelftal van de club. We hopen dat de JO19-1 echte ambassadeurs van Feestgemak worden en dat we via hen ons team weer verder kunnen uitbreiden. De eerste sollicitant werd al direct na de borrel aangedragen, dus het lijkt zeker aan te slaan! Daarnaast ken ik natuurlijk al veel jongens van dit team, regelmatig trainen er jonge jongens met het eerste mee. Ik heb een goede band met dit elftal'.

Waarom werken bij Feestgemak?
De (bij)banen liggen vandaag de dag voor het oprapen, en dus vroeg ik Joppe waarom jongeren nou kiezen voor het werken bij Feestgemak. 'Flexibiliteit en afwisseling, dat zijn de belangrijkste redenen waarom het ontzettend leuk is om bij Feestgemak te werken. Jongeren zoeken vandaag de dag naar een bijbaan waarin ze veel invloed hebben op hun rooster: in een vakantieweek willen ze het liefst fulltime werken, in een tentamenweek zijn ze graag vrij. Bij ons is die mogelijkheid er ruimschoots. Omdat we zo veel klussen hebben, heb je bij ons erg veel invloed op je eigen werkrooster. Daarnaast zijn de werkzaamheden erg afwisselend. Vandaag kun je een chique 5-gangen diner uitserveren en morgen staan je lekker biertjes te tappen op een festival. Geen dag is het zelfde en dat maakt het werken bij Feestgemak ontzettend leuk! Zowel in de vorm van een bijbaan als voor een vaste baan biedt Feestgemak ontzettend veel mogelijkheden.

Meer info?
'Wanneer iemand meer info wil over Feestgemak of interesse heeft in een bijbaan mag je Joppe altijd appen of bellen op (06 11 45 00 72) of kun je mailen naar (joppe@feestgemak.nl) .

Daarnaast staat alle informatie natuurlijk op www.feestgemak.nl. Maar Joppe maakt nog veel liever (persoonlijk) kennis met iedereen bij club. Spreek Joppe gerust eens aan in de kantine!'

Victoria Boys is heel erg blij met Feestgemak als sponsor. We hopen uiteraard dat er meer sponsoren volgen. Wil je meer info over sponsoring neem dan contact op met Menno Maters via: sponsorcommissievictoriaboys@gmail.com.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!