Vernieuwde website - Victoria Boys

Vernieuwde website

Vernieuwde website

11 november 2021 16:30


Zoals jullie zien heeft de website een nieuw jasje gekregen. Fris en voorzien van nieuwe functies die we de komende tijd gaan uitproberen. De inhoud is nog hetzelfde gebleven, maar ook daar willen we verbeteringen in doorvoeren.

Wat is er veranderd?

Design
Zoals jullie kunnen zien ziet de website er weer fris en van deze tijd uit. Natuurlijk in onze eigen kleuren en voorzien van onze inhoud

Mogelijkheden gebruiker
Als gebruiker kun je een aantal zaken zelf instellen. De rechterkant van de website is zelf in te stellen. Wij hebben daar alvast een aantal vaste widgets neergezet. Een widget is een blok met een onderwerp zoals bijvoorbeeld clubngenda of vacatures. Onder die vaste widgets kun je zelf klikken op 'Infobalk wijzigen'. Je kunt dan zelf widgets toevoegen. Super handig toch?!

Mobiel
De nieuwe website zorgt ervoor dat alles ook goed op andere devices (mobiel, tablet) wordt weergegeven. Je kunt via de browser naar www.victoria-boys.nl gaan, maar je kunt ook de voetbalassistapp installeren en dan kiezen voor Victoria Boys.

Structuur
De structuur van de website is ook veranderd. Zo hebben we meerdere manieren om bij de daadwerkelijke informatiepagina's te komen. Boven zie je twee menubalken. De bovenste menubalk voorziet in directe links naar belangrijke pagina's. De menubalk laat de gehele menustructuur zien, waarbij de menu-items uitklappen om te laten zien wat er allemaal onder staan. 

Dan krijg je een aantal widgets te zien die wij als sitebeheerders kunnen aanpassen. Mis je zaken op de homepage, laat het ons dan weten!

Onderaan de website zie je nog wat andere links die interessant zijn. De sponsors zijn op diverse plekken te vinden. Die zie je helemaal bovenaan staan, maar ook tussendoor.

Wat zijn we nog van plan?

Functionaliteiten
Door de keuze voor dit nieuwe design zijn er ook nieuwe functionaliteiten die we de komende tijd gaan uitproberen. Langzaam zullen we de website dus gaan uitbreiden met handige functies.

Inhoud
Zonder goede inhoud is een mooie website niets waard natuurlijk. Aan die inhoud willen we ook gaan werken, maar daarvoor hebben we jullie als gebruiker hard nodig! Wil je meehelpen om te zorgen dat dit een effectief communicatiemiddel wordt voor alle leden, laat het ons dan weten via info@victoria-boys.nl. Alles is bespreekbaar, we zijn al blij als er inhoud wordt aangeleverd zodat we kunnen zorgen dat het geplaatst wordt!

Victoria Boys door de jaren heen

Ondertussen is dit onze 5e website. Hieronder wat plaatjes van de vorige websites.

Website februari 2001
2001-feb.PNG

Website september 2002
2002-sep.PNG

Website september 2006
2006-sep.PNG


Website mei 2014
2014-mei.PNG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!