Nieuws

Nieuws

Peutervoetbal gaat weer starten in september!

3 augustus 8:30  Op 10 september starten we weer met het Peutervoetbal. Kinderen van 2,5 t/m 4,5 jaar kunnen zich opgeven...meer »

479x gelezen

Het G-team zoekt nieuwe Begeleiders.

16 februari 17:45  Na een aantal jaren als begeleider van het g-team te zijn geweest komt er daar een einde aan. Per 1 juli stop ik met de begeleiding van het G-team. In september ga ik met pensioen en wil dan mijn tijd ook anders gaan indelen. Het G-team is dringend op zoek naar begeleiding die naast de trainer het leuk vinden om een groep mensen met een handicap te begeleiden.meer »

481x gelezen

Vernieuwde website

11 november 16:30  Zoals jullie zien heeft de website een nieuw jasje gekregen. Fris en voorzien van nieuwe functies die we de komende tijd gaan uitproberen. De inhoud is nog hetzelfde gebleven, maar ook daar willen we verbeteringen in doorvoeren.meer »

220x gelezen

CROWDFUND DE NIEUWE KANTINE

7 november 12:00  Momenteel wordt de kantine gerenoveerd door enthousiaste vrijwilligers. Zo wordt o.a nieuwe vloer gelegd, de muren geverfd en nieuwe meubilair aangeschaft.meer »


50 voetbaljaren! Herbert hangt zijn kicksen aan de wilgen

6 september 20:30  Als iemand een Victoriaans clubman in hart en nieren is dan is het Herbert Heins wel. meer »

1118x gelezen

1 juni 1945 - Jubileum Victoria Boys - 1 juni 2020

1 juni 11:00  Beste sportvrienden, Zoals jullie weten is 1 Juni een bijzondere dag voor onze vereniging. In de feestvreugde van de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog werd op 01 juni 1945 de voetbalvereniging Victoria Boys opgericht als fusieclub tussen de verenigingen Ratti en Orion.meer »

782x gelezen

De Vrienden van Victoria Boys trappen het 75 jarig jubileum af met hoofdgast Foppe de Haan!

15 december 10:00  Na succesvolle avonden met Hans de Koning, Roelof Luinge en Ron Jans, hebben de Vrienden van Victoria Boys opnieuw een icoon van het Nederlandse voetbal als hoofdgast voor de 4e Vriendenavond namelijk Foppe de Haan.meer »

2249x gelezen

JO19-1 loopt er weer strak bij door Feestgemak

19 november 7:45  Enkele weken geleden ben ik benaderd door Joppe Pranger omdat hij graag iets zou willen betekenen voor onze vereniging in de vorm van sponsoring. Joppe is de eigenaar van Feestgemak en zoals veel van jullie weten speler van het eerste elftal van Victoria Boys. We zijn in gesprek geraakt en toen werden de plannen duidelijk. JO19-1 voorzien van schitterende presentatie polo's ! meer »

2171x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!