Nieuws

Nieuws

Vernieuwde website

11 november 16:30  Zoals jullie zien heeft de website een nieuw jasje gekregen. Fris en voorzien van nieuwe functies die we de komende tijd gaan uitproberen. De inhoud is nog hetzelfde gebleven, maar ook daar willen we verbeteringen in doorvoeren.meer »

132x gelezen

CROWDFUND DE NIEUWE KANTINE

7 november 12:00  Momenteel wordt de kantine gerenoveerd door enthousiaste vrijwilligers. Zo wordt o.a nieuwe vloer gelegd, de muren geverfd en nieuwe meubilair aangeschaft.meer »


50 voetbaljaren! Herbert hangt zijn kicksen aan de wilgen

6 september 20:30  Als iemand een Victoriaans clubman in hart en nieren is dan is het Herbert Heins wel. meer »

1003x gelezen

1 juni 1945 - Jubileum Victoria Boys - 1 juni 2020

1 juni 11:00  Beste sportvrienden, Zoals jullie weten is 1 Juni een bijzondere dag voor onze vereniging. In de feestvreugde van de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog werd op 01 juni 1945 de voetbalvereniging Victoria Boys opgericht als fusieclub tussen de verenigingen Ratti en Orion.meer »

699x gelezen

De Vrienden van Victoria Boys trappen het 75 jarig jubileum af met hoofdgast Foppe de Haan!

15 december 10:00  Na succesvolle avonden met Hans de Koning, Roelof Luinge en Ron Jans, hebben de Vrienden van Victoria Boys opnieuw een icoon van het Nederlandse voetbal als hoofdgast voor de 4e Vriendenavond namelijk Foppe de Haan.meer »

2108x gelezen

JO19-1 loopt er weer strak bij door Feestgemak

19 november 7:45  Enkele weken geleden ben ik benaderd door Joppe Pranger omdat hij graag iets zou willen betekenen voor onze vereniging in de vorm van sponsoring. Joppe is de eigenaar van Feestgemak en zoals veel van jullie weten speler van het eerste elftal van Victoria Boys. We zijn in gesprek geraakt en toen werden de plannen duidelijk. JO19-1 voorzien van schitterende presentatie polo's ! meer »

2049x gelezen

Klein Optiek voorziet heel Victoria Boys van Bidons

9 november 19:15  Johannes Veldhoen van Klein Optiek en Optometrie is al ongeveer 6 jaar sponsor bij Victoria Boys. Via Huub Verduyn is hij in aanraking gekomen met Victoria Boys en heeft hij sindsdien een reclamebord hangen langs ons hoofdveld. Na al die jaren is hij Victoria Boys trouw gebleven en als extraatje voorziet hij vanaf november ieder spelend lid van een bidon !meer »

1323x gelezen

Nieuw leven in het scorebord op het hoofdveld!

2 oktober 11:00  Zoals menig Victoriaan weet zijn we enige tijd geleden in het nieuws geweest doordat wij nog op nostalgische wijze werken met een ouderwets scorebord! De meeste voetbalverenigingen werken tegenwoordig met een elektronisch scorebord. meer »

1779x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!