Nieuws

CROWDFUND DE NIEUWE KANTINE

7 november 12:00  Momenteel wordt de kantine gerenoveerd door enthousiaste vrijwilligers. Zo wordt o.a nieuwe vloer gelegd, de muren geverfd en nieuwe meubilair aangeschaft.meer »


50 voetbaljaren! Herbert hangt zijn kicksen aan de wilgen

6 september 20:30  Als iemand een Victoriaans clubman in hart en nieren is dan is het Herbert Heins wel. meer »

949x gelezen

1 juni 1945 - Jubileum Victoria Boys - 1 juni 2020

1 juni 11:00  Beste sportvrienden, Zoals jullie weten is 1 Juni een bijzondere dag voor onze vereniging. In de feestvreugde van de bevrijding na de Tweede Wereldoorlog werd op 01 juni 1945 de voetbalvereniging Victoria Boys opgericht als fusieclub tussen de verenigingen Ratti en Orion.meer »

662x gelezen

De Vrienden van Victoria Boys trappen het 75 jarig jubileum af met hoofdgast Foppe de Haan!

15 december 10:00  Na succesvolle avonden met Hans de Koning, Roelof Luinge en Ron Jans, hebben de Vrienden van Victoria Boys opnieuw een icoon van het Nederlandse voetbal als hoofdgast voor de 4e Vriendenavond namelijk Foppe de Haan.meer »

2040x gelezen

JO19-1 loopt er weer strak bij door Feestgemak

19 november 7:45  Enkele weken geleden ben ik benaderd door Joppe Pranger omdat hij graag iets zou willen betekenen voor onze vereniging in de vorm van sponsoring. Joppe is de eigenaar van Feestgemak en zoals veel van jullie weten speler van het eerste elftal van Victoria Boys. We zijn in gesprek geraakt en toen werden de plannen duidelijk. JO19-1 voorzien van schitterende presentatie polo's ! meer »

1997x gelezen

Klein Optiek voorziet heel Victoria Boys van Bidons

9 november 19:15  Johannes Veldhoen van Klein Optiek en Optometrie is al ongeveer 6 jaar sponsor bij Victoria Boys. Via Huub Verduyn is hij in aanraking gekomen met Victoria Boys en heeft hij sindsdien een reclamebord hangen langs ons hoofdveld. Na al die jaren is hij Victoria Boys trouw gebleven en als extraatje voorziet hij vanaf november ieder spelend lid van een bidon !meer »

1267x gelezen

Nieuw leven in het scorebord op het hoofdveld!

2 oktober 11:00  Zoals menig Victoriaan weet zijn we enige tijd geleden in het nieuws geweest doordat wij nog op nostalgische wijze werken met een ouderwets scorebord! De meeste voetbalverenigingen werken tegenwoordig met een elektronisch scorebord. meer »

1721x gelezen

Reclameborden Bisterbosch Makelaardij en Bisterbosch Financieel volledig vernieuwd

28 september 9:45  Hans Bisterbosch is al jaren betrokken bij Victoria Boys. Hij is begonnen als E pupil en heeft ook de gehele D afdeling doorlopen. Naast het voetbal had Hans ook nog een andere passie: Tennis....meer »

1194x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!