75 jarig jubileum jaar

16 maart 2020

Foppe de Haan scoort met een onvoorstelbare 9,2 op de avond van de Vrienden van Victoria Boys!

De door de Vrienden van Victoria Boys georganiseerde avond met Foppe de Haan was een groot succes. Met bijna 110 betaalde aanwezigen was het clubhuis vol en moest zelfs de ruimte achter het biljart gebruikt worden.

Vanaf 18.30 was het clubhuis open en om iets over 19.00 uur werd een heerlijk stamppot buffet door Ton en Ivo van Laarhoven geserveerd. Het hoofdprogramma met Foppe de Haan bestond uit 2 gedeelten, voor de pauze werd door interviewer Herman Hobert zijn gehele loopbaan onder de loep genomen. 

Na de pauze was het interactieve gedeelte waar vele Victorianen Foppe bestookte met vele vragen waarbij de ene na de andere anekdote volgde. 

Iedereen genoot met volle teugen van deze verhalen. Na het officiële gedeelte was het nog tot in de kleine uurtjes gezellig in het clubhuis.

In een korte enquête werd Foppe de Haan als hoofdgast gewaardeerd met een 9,2, ook de organisatie slaagde ‘cum laude’ met een 9,0 voor de gehele avond en een 8,9 voor de catering. Mooi was het om te lezen dat 100% van diegene die reageerden zeker zouden overwegen om weer een volgende avond van de Vrienden van Victoria Boys te willen bezoeken.


Voor een volgende avond kregen we verschillende tips waar we zeker gebruik van zullen maken!

Herman, Hans, Niek, Ton, Ivo en Frans25 februari 2020

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het jubileum in volle gang, aankomende vrijdag is de officiële aftrap met Foppe de Haan. Met bijna 100 aanmeldingen, zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar, aanmelden kan nog via de web site https://www.victoria-boys.nl/467/vrienden/.
Omdat Victoria Boys in haar jubileum programma aandacht schenkt aan alle geledingen van de club waaronder de gehandicapten en het Foppe Fonds steunt met een bijdrage heeft de club een mooie subsidie van € 1.000,- gekregen van  de Rabo Bank. Daarnaast heeft ons ere-lid Ben Berst de jubileum commissie € 250,- geschonken. Deze gelden zullen gebruikt worden voor de jeugd activiteiten op zaterdag 06 juni.
De jubileum commissie zal binnenkort met een actie komen om nog gelden voor het programma binnen te krijgen. Mocht u al een bijdrage willen leveren, dan kunt u dit mailen naar jubileum75@victoria-boys.nl.In 2020 herdenken we niet alleen 75 jaar bevrijding maar ook dat het 75 jaar geleden is dat Victoria Boys is opgericht als fusie club tussen Ratti en Orion. De officiële oprichtingsdatum is 01 juni 1945. 

Omdat dit jaar 01 juni in het Pinkster weekend valt, is in overleg met het bestuur en de KNVB besloten om alle festiviteiten te houden in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020. Een aantal trouwe Victorianen is inmiddels gestart met de activiteiten voor dit weekend. Reserveer deze datums alvast in je agenda!

Op vrijdagavond 5 juni vindt op het complex een herdenking plaats voor diegene die ons zijn ontvallen met direct daarna een buitengewone ledenvergadering. Deze avond is voor leden, sponsors en genodigden. Ouders van jeugdleden zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Op zaterdag 6 juni staan in de ochtend en middag allerlei activiteiten gepland voor onze jeugd. In de loop van de middag zal er een hutspot toernooi worden gestart voor senioren heren en dames, gehandicapten voetbal, zaalvoetbal leden en jeugd J019 en M019. Dit hutspot toernooi wordt afgesloten met een spetterende feestavond! Deze dag is bedoeld voor alle leden van de vereniging.

Op zondag 7 juni vindt de grote reünie plaats op de velden van Victoria Boys. Heren 1 en Dames 1 zullen het opnemen tegen een team van oud spelers van Victoria Boys. Binnenkort zullen de uitnodigingen hiervoor de deur uitgaan. Deze dag is bedoeld voor leden, sponsors, ouders jeugdleden, oud-leden en iedereen die Victoria Boys een warm hart toedraagt.

Via deze nieuwsbrief, de web site van Victoria Boys en social media zullen we iedereen op de hoogte van de geplande activiteiten. Wil je meer informatie, heb je ideeën of denk je een handje te kunnen helpen, dan kun je terecht op jubileum75@victoria-boys.nl . Voor de reünie zijn we druk bezig om mail adressen van oud Victorianen te verzamelen. Mocht je iemand weten die geïnformeerd moet worden, geef dit dan ook door op dit mail adres.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!