Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

HEREN 1 KAMPIOEN

20 mei 2016 7:45

Wat is dat lekker wakker worden na zo'n heerlijke kampioenswedstrijd! Een zwaarbevochten overwinning op Twello zorgt ervoor dat Heren 1 volgend jaar weer in de 4e klasse voetbalt! KAMPIOENEN!

Wat een wedstrijd. De eerste helft was totaal voor Twello en het had zelfs 5-0 kunnen staan. Gelukkig hield Rachid ons op de been en zorgde dat we met 2-0 achter gingen rusten. Doel voor de 2e helft was om zo snel mogelijk te scoren en dat lukte gelukkig door een goal van Jesper. En nu doordrukken. Over en weer wat kansjes, waarbij Victoria Boys het betere van het spel had. Het duurde tot de laatste minuut voordat de verlenging werd veiliggesteld! 2-2 door Joris! En nu? Doordrukken in de verlenging of op penalty's gokken?

Doordrukken natuurlijk...en dat resulteerde in de mooiste van de avond. Jesper beloonde zijn harde werken met een schot in de kruising en bij Twello knakte er wat! Twello probeerde nog wat terug te doen, maar kwam niet verder dan wat corners en vrije trappen. Doordat ook de keeper van Twello mee naar voren ging, kon Jesper vanuit een counter  doorlopen naar de goal! 2-4. Niet lang daarna het fluitsignaal...KAMPIOEN IN DE 5E KLASSE!

Gefeliciteerd spelers en begeleiding. Een knappe prestatie om na 1 jaar alweer terug te zijn in de 4e klasse!