Algemeen - Victoria Boys

Algemeen

Algemeen

Lid worden
Lid worden van Victoria Boys kan door het inschrijfformulier in te vullen.
Dit kan via het digitale formulier, maar een formulier downloaden en sturen via de mail is ook mogelijk. Als de inschrijving is verwerkt ontvang je hiervan een bevestiging met eventuele aanvullende informatie.
 
Voor seizoen 2022/2023 bedraagt de jaarcontributie:
Lidmaatschap   Bedrag
Mini’s tot 7 jaar € 84,40
Pupillen 7 tot 13 jaar € 165,00
Junioren 13 tot 19 jaar € 219,00
Senioren 19 jaar en ouder € 295,00
Zaal   € 217,00
Veld/zaal Combi € 434,40
Niet Spelend lid Wel lid van KNVB € 89,60
Verenigingslid   € 71,00
 
De contributie wordt via een automatische incasso vooraf geïncasseerd. Dit kan per kwartaal, halfjaar en per jaar.
 
Wijzigingen doorgegeven
Ben je verhuisd? Geef dit dan door aan de ledenadministratie. Is je bankrekeningnummer, telefoonnummer of emailadres gewijzigd, geef dit dan ook door aan de ledenadministratie. Ook wanneer je je lidmaatschap wil wijzigen.
Stuur een email aan ledenadministratie@victoria-boys.nl. Er zal altijd een bevestiging gestuurd worden van de wijziging.
 
Opzeggen lidmaatschap
Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Een opzegging moet voor 1 juli van enig jaar bij ons binnen zijn.
Het opzeggen van een lidmaatschap kan alleen via de ledenadministratie. Dit is de enige geldige manier. Dit kan door een mail te sturen naar ledenadministratie@victoria-boys.nl of via het digitale formulier. Het doorgeven van een opzegging op een andere manier is dus niet geldig en hiermee zal dan ook een lidmaatschap niet worden beëindigd. Na ontvangst van de opzegging en uitschrijving door de ledenadministratie wordt er een bevestiging van de opzegging gestuurd.

Een lidmaatschap kan niet gedurende een seizoen worden opgezegd, tenzij een verhuizing of medische indicatie het lidmaatschap onmogelijk maakt. De reden van een tussentijdse opzegging zal altijd (voor zover mogelijk is) nagevraagd worden bij de trainer. Bij tussentijdse opzegging zal de contributie voor de rest van het seizoen moeten worden voldaan. Mocht een lid op het moment van
opzegging niet meer deelnemen aan het veld- of zaalvoetbal, dan kan een lidmaatschap om worden gezet naar Niet Spelend Lid. De contributie wordt dan verlaagd. Ook voor spelers die langdurig zijn geblesseerd is er de mogelijk om je lidmaatschap tijdelijk om te zetten naar Niet Spelend Lid.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!