Historie activiteiten 'Vrienden van Victoria Boys'

1e vriendenavond 2016
Dit heeft geresulteerd in een 1e avond van de Vrienden van Victoria Boys in oktober 2016 met als speciale gast Hans de Koning, toen nog trainer van de Go Ahead Eagles. Deze 1e avond van de Vrienden van Victoria Boys was zeer succesvol met meer dan 80 bezoekers die een lekker menu voorgeschoteld kregen. Met de opbrengst van die avond hebben de Vrienden van Victoria Boys o.a. een bijdrage geleverd aan het peutervoetbal bij Victoria Boys.
      

2e vriendenavond 2017
Vrijdag 22 september vond de 2e editie van de Vrienden van Victoria Boys plaats met als speciale gast Roelof Luinge. Met de regie strak in handen van Herman Hobert, bleek Roelof een echte entertainer die de goed gevulde zaal meer dan 2 uur wist bezig te houden met zijn verhalen.
  

3e vriendenavond 2018

Op vrijdagavond 19 oktober 20.00 uur waren Ron Jans (technisch manager FC Groningen) en Jan Kluitenberg (fysiektrainer Nederlands elftal) te gast bij Victoria Boys. Met ruim over de 100 inschrijvers was de zaal tot aan de nok toe gevuld. Onder leiding van presentator Herman Hobert, bekend van Eurosport, maar tevens oud-voorzitter en lid van verdienste van Victoria Boys, ontstond er een informatieve en geanimeerde discussie. Ter sprake kwamen onder meer de positie van Groningen, de prestaties van het Nederlands elftal en de rol van geld in het hedendaagse voetbal. Jan Kluitenberg toonde zich erg onder de indruk van wat bondscoach Ronald Koeman in korte tijd bij Oranje heeft bewerkstelligd. Ron Jans gaf aan dat Groningen, evenals amateurverenigingen, een beroep moet doen op vrijwilligers. De eredivisieclub kan terugvallen op zo’n 1.200 vrijwilligers.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!