Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Dames 30+ toernooi bij Victoria Boys op vrijdag 3 november 2017

6 november 2017 7:30

Afgelopen vrijdag was de 2e editie van het 30 plus toernooi voor vrouwen bij Victoria Boys. Dit keer met ploegen uit Nijmegen (Brakkenstein), Velp (VVO) en Wageningen (SKV) en de dames van 30+. De opzet van zo’n toernooi avondje is dat de vrouwen onderling 7-7 spelen tegen elkaar in wedstrijdjes van 20 minuten en na afloop er gezellig nageborreld wordt in de kantine van de club waar gespeeld wordt.

In het begin van de week kwam het bericht dat speelster Anne Robotham op 37 jarige leeftijd plotseling was overleden. Anne speelde pas een jaar in het team van manager Jantje de Vries.

Als gevolg van het overlijden van Anne, werd er besloten om het toernooi in rouwbanden te spelen en vooraf een minuut stilte te houden, waaraan zelfs de trainende teams om 20.00 uur meededen.

Na deze ceremonie kon het toernooi dan eindelijk beginnen, scheidsrechters Ben en Robbie floten de wedstrijden op het kunstgras. Victoria Boys 30+ had voor de gelegenheid hulp van drie 30+-ers uit dames 2, Risca, Claudia en Brigitta, en startte tegen Brakkenstein. Deze wedstrijd werd met 6-1 gewonnen.

In de tweede wedstrijd werd de altijd lastige tegenstander SKV met 6-0 verslagen en na een kwartier theepauze werd de derde wedstrijd met 1-0 van VVO uit Velp verloren.

Na afloop van het toernooi was het nog lang druk en gezellig in de kantine van Victoria Boys..

Voor dit jaar was dit het laatste toernooi voor 30+ op vrijdagavond bij Victoria Boys. In 2018 zullen er ook weer twee toernooiavonden volgen. Data en deelnemende verenigingen zijn nu nog niet bekend.