Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wederom een goed thuisweekend voor Vrouwen 1 en Vrouwen 2 (Vrouwen 3 was vrij)

29 oktober 2014 12:00

Vrouwen 2 moest een thuiswedstrijd spelen tegen de Treffers die tot nog toe alle wedstrijden hadden gewonnen, en dus koploper in de competitie. Er is door ons hard gewerkt op de trainingen en de concentratie bij aanvang wedstrijd was goed!

1e helft domineerde we absoluut op de helft van de treffers en de ruststand was dan ook 1-0 al had hier al meer ingezeten.  2e helft begon wat rommelig aan onze kant, maar met hard werken verzetten we de stand naar 3-0.  uiteindelijk kwamen de treffers nog wel met een slotaanval waarin overigens een mooie goal de 3-1 werd gemaakt. Zo heeft VB gezorgd voor een eerste nederlaag voor de Treffers.

1-0 Laura  2-0 Jasmijn  3-0 Karlina  3-1

Women of the match was overduidelijk. Lara Berghuis zij hield VB meerdere malen overeind door geweldig keeperswerk.

Vrouwen 1 moest thuis tegen Maarssen Vr1. Binnen 20 minuten stond het al 2-0 voor Victoriaboys!  Er werd goed gecombineerd en hard gewerkt,  de duels werden aangegaan en gewonnen.  De stand werd doorgezet naar 4-1. Al met al een 6 punten weekend.