Eerste wedstrijdverslag nieuw seizoen Heren 1

3 juli 2021 0:15

Patrick Panman

Afgelopen donderdag was het zover. De 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen onder leiding van de nieuwe trainer.

We speelden tegen WSV O23 en we zullen gelijk maar vermelden dat we met 4-1 verloren hebben. Nu niet gelijk schrikken, de uitslag lijkt erger dan dat ie is. In de 1e helft speelde VB1 echt heel goed in een systeem wat ze nog niet vaker gespeeld hadden. Met een beetje geluk scoor je 2 a 3 keer. Een splijtende pass, met een schot wat op de paal beland was gewoon mooi om te zien. Ook de opbouw van achteruit zag er heel goed uit en ging vooral heel snel. 1e helft eindigde in 0-0.


In de 2e helft gingen we een ander systeem spelen. Met andere spelers. 2 spelers maakten hun debuut in VB1 en 1 speler kon na 2 jaar blessureleed weer minuten gaan maken. Mooi gedaan mannen. Ook probeerden we wat spelers uit op een positie die ze eigenlijk nog niet kenden. Al met al werd het een beetje rommelig. We kwamen nog wel op een 1-0 voorsprong, door een beetje een gelukkige goal, maar daarna gaven we eigenlijk 3 goals heel knullig weg. Alsof voor WSV o23 de kerst al begonnen was. Dit leidde dus uiteindelijk tot een 4-1 nederlaag. Maar wij gaan bouwen aan de dingen die wel goed zijn gegaan, en proberen de domme foutjes ( makkelijke oplossing kiezen i.p.v. de moeilijke oplossing, goed omschakelen) er wat meer uit te krijgen.

Onze volgende wedstrijd zal zijn tegen CSV Apeldoorn O23 op dinsdag 06-07-2021 thuis om 20.00 uur. U bent welkom, er zijn nog GRATIS kaarten beschikbaar.

Namens VB1 een groet.

Delen

Lees meer over:
Heren 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!