Facebook Toestaan Niet toestaan

Verslag 3e oefenwedstrijd H1

24 juli 2021 15:15

Patrick Panman

Vorige week donderdag speelde Heren 1 zijn 3e en voorlopig laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit keer tegen het SV Twello van oud Victoria Boys trainer Harold Dengerink.

16-07-2021

Donderdag speelde Heren 1 zijn 3e en voorlopig laatste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit keer tegen het SV Twello van oud Victoria Boys trainer Harold Dengerink. Ik vond het persoonlijk een hele rare wedstrijd, maar dat is wat ik er van vond. Jullie mogen jullie meningen in de comments zetten. Ik heb echt 8 a 9 hele mooie aanvallen gezien van Victoria Boys. Gewoon echt mooi en echt goed. Maar ik heb ook een keer of 10 gezien dat er gewoon een bal weggepeerd werd! Van ondereeeeeen!!! Ik vind dat eigenlijk niet kunnen in een wedstrijd van een 1e elftal. Tuurlijk, het gebeurd altijd wel een keer dat je moet denken “better save then sorry” maar kom op hee! We zijn wel VB 1 he? We zitten niet sinds gisteren op voetbal. Gisteren was trouwens weer bijzonder. Echt, iedereen die ooit gevoetbald heeft kent het. Het oppeppen van elkaar van te voren in de kleedkamer. Persoonlijk vind ik het overdreven gedoe. Ik snap dat niet, het zal mijn autisme zijn. Als jij weet dat je een wedstrijd moet spelen, heb jij dan een aanmoediging nodig van een medespeler? Ik niet, en als speler ook nooit gehad. Op welk niveau ik ook speelde, ik wist van te voren al dat ik mijn tegenstander helemaal kapot ging maken. Hoe dan ook! Donderdag ook. Hoop blabla van te voren. Goed bedoeld, maar zo zinloos. Binnen een minuut stonden we 1- 0 achter. Koekkoek. Daar ga je dan met je goeie gedrag. Gelukkig pakten we het heel goed op. Je zag echt de wil en het: dit gaat ons niet gebeuren vandaag gevoel. Ik denk dat we na een minuut of 2 na de goal al gelijk hadden moeten staan. Een fantastische aanval met een geweldige voorzet waaruit net niet gescoord werd. De keeper redde goed op een kopbal van onze spits. Na ongeveer 15 a 20 minuten werden wij wat rustiger in ons spel wat daardoor alleen maar beter werd. We hebben echt een aantal hele mooie aanvallen gezien, zeker voor een 4e klasse niveau. Robin gaf er ff 1 een panna, echt, die man is een dag later pas uit de draaimolen gestapt. Bryan deed er 1 aan de andere kant, en ach, onze Jasper, die na 2 jaar net weer mee doet, doet net alsof er niks aan de hand is, en speelt de sterren van de hemel door een pannaatje te doen en terloops, als aanvoerder, na een fantastische aanval de 1-1 binnen te schieten. We kregen Ik vond het persoonlijk een hele rare wedstrijd, maar dat is wat ik er van vond. Jullie mogen jullie meningen in de comments zetten. Ik heb echt 8 a 9 hele mooie aanvallen gezien van Victoria Boys. Gewoon echt mooi en echt goed. Maar ik heb ook een keer of 10 gezien dat er gewoon een bal weggepeerd werd! Van ondereeeeeen!!! Ik vind dat eigenlijk niet kunnen in een wedstrijd van een 1e elftal. Tuurlijk, het gebeurd altijd wel een keer dat je moet denken “better save then sorry” maar kom op hee! We zijn wel VB 1 he? We zitten niet sinds gisteren op voetbal. Gisteren was trouwens weer bijzonder. Echt, iedereen die ooit gevoetbald heeft kent het. Het oppeppen van elkaar van te voren in de kleedkamer. Persoonlijk vind ik het overdreven gedoe. Ik snap dat niet, het zal mijn autisme zijn. Als jij weet dat je een wedstrijd moet spelen, heb jij dan een aanmoediging nodig van een medespeler? Ik niet, en als speler ook nooit gehad. Op welk niveau ik ook speelde, ik wist van te voren al dat ik mijn tegenstander helemaal kapot ging maken. Hoe dan ook! Donderdag ook. Hoop blabla van te voren. Goed bedoeld, maar zo zinloos. Binnen een minuut stonden we 1- 0 achter. Koekkoek. Daar ga je dan met je goeie gedrag. Gelukkig pakten we het heel goed op. Je zag echt de wil en het: dit gaat ons niet gebeuren vandaag gevoel. Ik denk dat we na een minuut of 2 na de goal al gelijk hadden moeten staan. Een fantastische aanval met een geweldige voorzet waaruit net niet gescoord werd. De keeper redde goed op een kopbal van onze spits. Na ongeveer 15 a 20 minuten werden wij wat rustiger in ons spel wat daardoor alleen maar beter werd. We hebben echt een aantal hele mooie aanvallen gezien, zeker voor een 4e klasse niveau. Robin gaf er ff 1 een panna, echt, die man is een dag later pas uit de draaimolen gestapt. Bryan deed er 1 aan de andere kant, en ach, onze Jasper, die na 2 jaar net weer mee doet, doet net alsof er niks aan de hand is, en speelt de sterren van de hemel door een pannaatje te doen en terloops, als aanvoerder, na een fantastische aanval de 1-1 binnen te schieten. We kregen steeds meer een beetje grip op de wedstrijd, en gingen ondanks soms enorme onrustige momenten beter voetballen. Echt waar, heb een paar echt mooie aanvallen gezien. Onze Mourad, die zijn ballen er af werkte, kreeg op slag van rust eindelijk loon naar werken. Na weer een mooie aanval schoot hij met zijn slechte been de 2-1 binnen. Zo verdiend Mootje! Ruststand 2-1. Ben je er nog? Of ben je al afgehaakt omdat het te veel leeswerk is? Even doorbijten, we hoeven nog maar 1 helft! We gingen op dezelfde voet verder. Twello, speelde niet slecht. Echt een linke ploeg. Veel toekomst door het vele talent. Mooie voetbalopvatting ook door Harold. Vlak na rust maakte Twello door een van richting veranderd schot 2-2. Beetje jammer. Gelukkig voor VB kregen wij eens een keer een cadeautje. Door een eigen goal kwamen we op een 3-2 voorsprong. En ook hadden wij in de 2e helft weer echt een paar mooie aanvallen. Joppe op Mourad, in de kaats op Robin, Robin 1 op 1. Lukt niet altijd , maar als je kijkt denk je echt wel: is dit 4e klasse? Hoogtepunt van de avond was de 4e goal. Corner van Jappie, 1e paal op Take, en die kopte wel zooo snoeihard binnen in de 2e kruising. Ik had echt het geluk om precies in het verlengde te staan. Voor mij, en ik kijk pas 45 jaar voetbal, mooiste kopbal die ik in het amateurvoetbal gezien heb. Hij had het ook wel even nodig denk ik. Take was en is ook zoekende.

Eind van de rit winnen we. Met 4-2 Hadden we nodig, en het was verdiend.

Harold, bedankt voor deze wedstrijd. Wat heb jij een mooie ploeg, en vooral wat heeft die club een toekomst! Voor VB heel fijn dat we jullie niet meer gaan tegen komen. We will always remember 2016 in Loenen! Respect!