Lunchen aan de langste tafel van Apeldoorn op het voetbalveld van Victoria Boys

5 augustus 2021 19:15


De Vrienden van Victoria Boys organiseren samen met het Bestuur een “doel tot doel buiten lunch” op zondag 29 augustus

Op zondag 29 augustus wordt het Victor stadion omgetoverd tot een grote lunch party inclusief entertainment en ontspanning voor de kinderen. Vanaf 11 uur ben je welkom op het terrein, vanaf 11.30 tot 13.00 uur wordt door van Laarhoven Catering een heerlijk lunch verzorgd van warme en koude gerechten inclusief bijbehorende dranken (zuivel, koffie/thee en vruchtensap). Om half 1 gaat de kantine open en kan de gerenoveerde kantine worden bewonderd, ook kan iedereen worden bijgepraat over de status van het 1e veld en de nieuw aangelegde omheining om de das geen kans meer te geven het veld te ruineren. En dat allemaal onder het genot van een drankje.

We willen van deze lunch een team c.q. familie gebeuren maken, stimuleer je team genoten en neem je ouders, opa en oma, oom en tante mee. Bij de opgave kun je aangeven of als je als team of familie bij elkaar wilt zitten, wij zullen bij de tafel indeling hier zo veel mogelijk rekening mee houden.

De kosten zijn voor personen vanaf 12 jaar € 15,- van 6 jaar tot en met 11 jaar geldt een gereduceerd tarief van € 7,50. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn van harte welkom en zijn gratis, hou er wel rekening mee dat we geen kinderstoelen hebben.

Kom allen naar het Victor stadion voor dit unieke gebeuren!

Button-tickets.png

Lunch_aan_de_langste_tafel_van_Apeldoorn.png

Bron: VvVB
Delen

Lees meer over:
Vrienden van victoria boys langste tafel lunch

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!