Selectienieuws Heren 1 - Vijftal langer bij Victoria Boys

18 februari 2021 21:45

Ivo

Davy van den Berg, Tom Hagen, Gert Versteeg, Timo Katerberg en Thomas Hendriks dragen volgend seizoen opnieuw het oranje-wit van Victoria Boys. De vijf spelers hebben dit de afgelopen dagen bekend gemaakt.

Davy van den Berg en Timo Katerberg kwamen over van WSV. De fysiek sterke spits Van den Berg weet in zijn eerste jaar al gelijk veel goals te scoren. Alhoewel Katerberg voornamelijk doelpunten moet zien te voorkomen weet deze kopsterke speler toch vaak voor gevaar te zorgen bij aanvallende corners.

Tom Hagen, Gert Versteeg en Thomas Hendriks stemden ook gelijk in voor een langer verblijf bij de club. De aanvallend ingestelde rechtsback en tevens huidige reserve aanvoerder Hagen valt vaak op doordat hij 90 minuten lang de gehele rechterflank bestrijkt. Versteeg is aan de andere kant van het veld een doorn in het oog voor menig tegenstander vanwege zijn snelheid en het gemak waarmee hij een tegenstander passeert. Hendriks die normaal gesproken de handschoenen aan heeft, is af en toe ook te bewonderen als veldspeler. Ook dit pakt hij goed op, al zien we hem liever onder de lat staan.

selectienieuws.png

Bron: Daniel Branco de Sousa
Delen

Lees meer over:
h1 victoria boys

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!