Stafnieuws Heren 1 - Staf Heren 1 krijgt vorm

12 mei 2021 21:15


De staf van de heren 1 krijgt vorm met komst Assistent en Videoanaliste.

Patrick Panman zal vanaf volgend seizoen trainer Daniel Branco assisteren bij de hoofdmacht van Victoria Boys. Panman zal met zijn ervaring binnen het voetbal en de club de staf gaan ondersteunen. “Ik ben ontzettend blij om de mannen van onze hoofdmacht te gaan ondersteunen en kijk uit naar het begin van het seizoen" aldus een verheugde Panman.

Ook Amber Danckaarts wordt toegevoegd aan de staf. Zij zal het team gaan ondersteunen met videoanalyses van de gespeelde wedstrijden. Danckaarts is geen onbekende voor de hoofdtrainer, het afgelopen seizoen vervulde zij dezelfde rol in de staf van Daniel Branco. Hoogstwaarschijnlijk zal ze dit niet alleen gaan doen. Er zijn op dit moment nog gesprekken gaande om het team compleet te maken. Amber zal in dit mediateam een opleidende rol hebben.

Daarnaast hebben Marieke van de Vlag, Jacco Zijp, Bastiaan Hendriks en Gert Buitenhuis aangegeven nog een seizoen te blijven. Marieke zal volgend seizoen ook weer beschikbaar zijn als sportmasseur/verzorgster, Jacco gaat wederom aan de slag als keeperstrainer, Bastiaan als hersteltrainer en Gert als materiaalman.

De staf moet nog gecompleteerd worden met een leider/teammanager, assistent scheidsrechter en een verzorger voor de wedstrijddagen. Mocht je deel uit willen maken van dit team, laat het ons weten!

Delen

Lees meer over:
heren 1 keepertrainer videoanalist

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!